NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PSPV suspén a Rodríguez de tots els seus càrrecs

Toni Gaspar substituirà al també alcalde d´Ontinyent al capdavant de la Diputació

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha suspès a Jorge Rodríguez, detingut ahir al marc de l’operació “Alqueria” de tots els seus càrrecs; el que implica la presidència de la Diputació de València, el càrrec de portaveu del PSPV i la rescissió del seu carnet de militant. Una mesura preventiva perquè Puig assegura al comunitat que en el PSPV confien en la presumpció d’innocència. El mateix Rodríguez va posar a disposició del cap del Consell els seus dos càrrecs institucionals a través del seu advocat, mentre es declarava innocent.

La dimissió fou demanada des de primeres hores del matí tant pel PP com Ciudadanos, els dos grups que impulsaren les denúncies a la Fiscalia per la irregularitat en les contractacions d’alts directius de Divalterra.

La direcció del PSPV ha proposat per a substituir a Rodríguez en la presidència de la Diputació a Toni Gaspar, alcalde de Faura des del 2003 al qual va accedir després de llicenciar-se en Econòmiques.

En Ontinyent, les mirades es posen en Rebeca Torró com successora en l’alcaldia, mà dreta de Rodríguez des dels temps de l’oposició municipal, abans de l’arribada al poder en 2011. Fou primera tinent d’alcalde i número 2 de la llista en les eleccions municipals de 2015 i al 2016 va accedir a la direcció general d’Habitatge. En març d’enguany fou escollida secretària general del PSPV en Ontinyent. Faltaria concretar la compatibilitat de si el seu càrrec autonòmic suposa o no un obstacle per a accedir a l’alcaldia. L’altre aspirant és altre advocat, Jaime Peris, regidor coordinador de Territori, Sostenibilitat i Serveis, tinent d’alcalde i vicepresident de la Mancomunitat de la Vall.

Precisament el govern d’Ontinyent també s’ha manifestat davant els fets produïts. En el comunitat, manifesta el seu respecte al procediment judicial i la seu confiança plena en la justícia, a més de mostrar el seu desig de que tots els fets s’esclarisquen el més aviat possible. Al mateix temps llança un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, garantint als veïns el normal funcionament dels serveis públics.

Les mostres de suport tampoc s’han fet esperar, sobretot provinents de la seua ciutat. Per exemples l’associació de comerciants Comerç In trasllada el seu recolzament a Jorge Rodríguez, al que defineixen com “el nostre alcalde que tant ha fet per la nostra ciutat, davant la situació que s’ha produït i que considerem desproporcionada”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.