NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La pujada del rebut del COR enfronta al PP i a l´Executiva del Consorci

El president, Roger Cerdà va demanar mantenir el Consorci al marge de diputes partidistes

La pujada del rebut del COR va ser ahir objecte de polèmica. Pel matí, la diputada autonòmica del PP Elisa Díaz, el diputat provincial Evarist Anar i la portaveu popular en Xàtiva, Mª José Pla, a més de criticar aquest increment d’un 33,28% de mitjana asseguraren que es va aplicar sense consultar als alcaldes al pujar la taxa més del que s’havia dit en l’última assemblea.

Díaz va manifestar que la Conselleria de Medi Ambient no té un projecte per a solucionar aquest problema de residus i censurava que els nous gestors fan el mateix que criticaven però a més, sense invertir en infraestructures.

Per la vesprada, els membres de la comissió del govern del COR; on estan representades totes les forces polítiques, contestaren a les crítiques. Primer recordaren que la taxa va ser aprovada pel 98% dels vots, també pel PP. El president, Roger Cerdà va demanar mantenir el Consorci al marge de diputes partidistes. En aquests termes també es va pronunciar el vicepresident i representant del PP en el COR, Toni Gaspar. 

Cerdà també va posar de manifest la situació del COR, un consorci sense instal·lacions pròpies que obliga a buscar solucions ja que el model d’una única planta no s’ajusta a la legalitat actual.

Durant aquests tres anys el Consorci ha avançat en diverses matèries molt importants per al futur de l’ens i de les comarques com la consolidació de la xarxa d’ecoparcs, la posada en marxa del tractament dels biorresidus o el treball per consolidar un nou projecte de gestió.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.