NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

V Marxa senderista nocturna

Està organtizada pel Centre Excursionista de Xàtiva

Aquest dissabte Xàtiva acull la V Marxa Senderista Nocturna que porta per títol “a Sant Dídac amb la lluna”, organitzada pel Centre Excursionista de Xàtiva amb la col·laboració de l’Ajuntament. Com veiem, enguany es canvia de ruta i de la Casa de la Llum d’edicions anteriors, l’actual recorregut arribarà fins el Penyal de Sant Dídac, ubicat al terme de Novetlè.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar a la Casa de la Joventut en horari de 9 a 14 hores. L’eixida tindrà lloc a les 20´30 hores des de la porta de l’Ajuntament.

Cadascú haurà de dur el seu sopar que tindrà lloc al pàrquing del Centre Cultural de Xàtiva en finalitzar la marxa. La fotografia del cartell anunciador, realitzada als anys 50 i on es pot observar el Penyal de Sant Dídac, està cedida pel veí de Novetlè, José Barberá. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.