NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova edició de Nits d´Estiu a la Casa Santonja

De l´1 al 28, contacontes, recitals i cinema ompliran de cultura la Casa Santonja-Palau dels Marau

Arriba el mes de juliol i amb ell les Nits d’Estiu de l’Olleria. De l’1 al 28, contacontes, recitals i cinema ompliran de cultura la Casa Santonja-Palau dels Marau. Com veiem les activitats, que són gratuïtes, van dirigides a tots els públics i s’enceten aquest diumenge a les 20 hores amb el concert de piano Benicadell sonor a càrrec de Joanjo Albiñana que interpretarà partitures de diferents compositors de la Vall d’Albaida.

La programació continua el dijous dia 5 amb Almudena Francés dins de “Contes a la fresca” a partir de les deu i mitja de la nit. El dissabte 7 a les 23 hores, Andreu Valor presentarà el seu nou treball “Poemitza’t”. El dijous hi haurà cinema a la fresca amb “Jumanji Bienvenidos a la jungla”. El dia 13 serà el torn de Jonatan Penalba per a presentar el seu disc “De socar-rel”. Més contacontes seran els d’Ana Canet el dijous 19. Una setmana després es projectarà “Star Wars. Los últimos Jedi” i el dissabte dia 28 Jazzmàtics serà l’encarregat de fer el concert de cloenda.

Fóra de Nits d’Estiu però dins de la programació cultural, el 20 de juliol tindrà lloc  la representació de l’òpera “Bastià i Bastiana” que arriba a la localitat gràcies al projecte “Les Arts Volants” de la Diputació de València. 

I recorden, l’entrada és també gratuïta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.