NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rodríguez és rebut amb aplaudiments a la porta de l´Ajuntament

Desenes de companys han acudit a mostrar-li el seu suport

Jorge Rodríguez arribava al migdia de hui a l’Ajuntament d’Ontinyent on ha sigut rebut entre aplaudiments i abraçades per un centenar de funcionaris i treballadors del consistori. Visiblement emocionant, Rodríguez ha reiterat la seua innocència i ha qualificat l’operació com absolutament desmesurada.

L’alcalde d’Ontinyent estava acompanyat pel seu cap de gabinet, Ricard Gallego i el portaveu socialista en la Diputació, Pablo Seguí. Les mostres de recolzament també han estat protagonitzades pels membres de l’equip de govern del seu partit.

Rodríguez, els seus tres assessors i els dos gerents de Divalterra quedaven ahir lliures amb càrrecs, després de comparèixer davant el magistrat del Jutjat d’Instrucció 9 i el fiscal Anticorrupció. Els sis continuen sent investigats pels presumptes delictes de prevaricació i malversació al marc de l’Operació Alqueria. La investigació es centra en la contractació irregular de deu alts càrrecs en l’empresa pública Divalterra, dependent de la Diputació de València. Tots ells s’acolliren al seu dret a no declarar perquè, segons va manifestar Rodríguez, l’oportú era esperar a conèixer de què se li acusa en realitat. També afirmaria que una acusació d’una malversació de dos milions d’euros és una autèntica barbaritat.

El cap de gabinet del president, Ricard Gallego, també es va manifestar ahir a través del seu Facebook. En el missatge mostra la seua ràbia i impotència davant aquests fets i assegura “toca tornar a alçar-se amb més força, perquè els enemics del projecte de Jorge Rodríguez són molt poderosos i ens volen fer fora però nosaltres som més del que diuen i volen i ens debem a la gent honrada, treballadora i combativa que sempre ens guia”.

El PSPV de la Vall d’Albaida va reunir ahir a la seua executiva de forma urgent per a fixar una posició conjunta després d’aquesta detenció. S’arribaria a tres línies d’acord: en primer lloc, prudència i respecte al secret de sumari; en segon, també tillen l’actuació policial d’absolutament desproporcionada i en tercer, mostrar tot el recolzament a l’alcalde d’Ontinyent i a  la seua gestió. 

 

 

A falta de l’alçament del secret de sumari que confirme els detalls concrets de la investigació, les indagacions no s’estenen a cap contractació de l’Ajuntament d’Ontinyent.

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.