NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Processó en honor al patró Sant Pere Apòstol

Com a novetat 4 dones han fet de portadores

La processó fou l’element central de les celebracions previstes en Moixent el passat divendres, dia del patró Sant Pere Apòstol, que és, a més, titular de l’església parroquial. L’acte arrancaria a les vuit i mitja de la vesprada per l’itinerari de costum presidida per la Creu Parroquial, seguida de fidels devots de la imatge, la comissió de festes d’enguany organitzadora de les festes, seguida per la comissió de l’any passat, Dames d’honor i Reines de l’any 2017, la imatge, el rector, autoritats d’altres localitats properes, l’alcalde Teófilo Fito i tancant la processó la Societat Musical La Constància de Moixent.

Com a novetat enguany i a falta de portadors, dies abans un grup de 4 dones s’oferiren per col·laborar i dur la imatge a coll. Finalment s’ha comptat amb 10 portadors i 4 portadores.

 

 

Aquesta esvelta imatge de Sant Pere Apòstol, beneïda l’1 de gener de 1958 presideix el Presbiteri de l’església. Per a aquesta solemnitat també es mostra al presbiteri la relíquia de la Creu on va morir Sant Pere amb l’autèntica firmada el 24 de gener de 1942 en Roma. Per al seu dia, a més, dos campanes es fan notar de manera particular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La campana més gran del campanar i la cinquena més gran de la Costera volteja a l’any en 15 dies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per totes aquestes particularitats no ens estranya la gran devoció que senten els veïns de Moixent pel seu patró i que es remunta allà pel segle XV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.