NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fira i festes d'Oliva 2018

ha sigut tot un èxit de participació i un exemple de civisme

La Fira i Festes d’Oliva del 2018, ha sigut tot un èxit de participació i un exemple de civisme. El públic ha assistit en massa sobretot als espectacles programats al parc de l’Estació; 8.000 persones gaudiren de l’Arsenal Remember Festival amb Ximo Bayo al front; 7.000 ballaren amb el Tallarina on Tour; 4.000 assistiren a les varietats que va comptar amb l’actuació estel·lar de Karina i al Festival de la Cançó no cabia una agulla. Tot els actes, concentrats al cap de setmana del 15 al 17 de juny, han sigut a més, gratuïts i oberts.

Tota celebració té un inici i en Oliva el tret d’eixida sempre està protagonitzat per un personatge molt volgut pels veïns però sobretot pels més menuts El Tio de la Porra .


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.