NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

8K i II Milla Urbana per al 15 de juliol

Les dues curses passen a ser matinals

El diumenge 15 de juliol, Xàtiva acull la II Milla Urbana i el 8K Ciutat de Xàtiva. La Milla, de 1.600 metres, és una carrera apta per a tot tipus de corredors i les carreres tenen lloc per categories culminant amb una milla Elit on es poden exhibir els millors atletes de l’especialitat. El circuit està, a més, homologat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme.

Pel que fa al 8K és una carrera popular inclosa al circuit Cajamar La Costera – La Canal – La Vall d’Aiora, 100% urbà i molt ràpida, recorrent els carrers més cèntrics de la ciutat.

Les proves deixen de ser nocturnes i passen a l’horari matinal. A les 9:30 hores es donarà inici a la 8K i a les 11:30 tindrà lloc la Milla. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria a la prova del 8K i per als primers de cada categoria al cas de la Milla.

Les inscripcions estan obertes fins el dijous dia 12 i es poden realitzar a la pàgina web de la milla i a les tendes Saetabis Sport i Atletes de Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.