NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Licitació III fase reurbanització barri de La Vila

Per un import de 350.000 euros

L’Ajuntament d’Ontinyent trau aquesta setmana a licitació per import de 350.000 euros la III fase de les obres de reurbanització integral al barri de La Vila, que s’executaran al tram comprés entre la plaça de Sant Pere de Verona i el carrer Trinitat amb un període d’execució de 6 mesos. Aquesta intervenció es va presentar recentment al veïnat i està inclosa al Pla d’Eficiència Urbana 2018/2019. Afectarà concretament als carrers Cordellat, Trinitat i Muralla i dóna continuïtat a les dues anteriors fases, des del carrer Església fins la Plaça de Sant Roc i des dels carrers Sant Pere i Cordellat fins la plaça de Sant Pere, que van suposar una inversió municipal de 440.000 euros. Una obra que suposa un nou pas en l’aposta del Govern d’Ontinyent per recuperar un barri històric que també es vol que siga un barri amb futur.

Com a les dues fases anteriors, les obres contemplen la renovació integral de la xarxa d’aigua potable i sanejament, unificació vorera i via amb una trama de llambordes que millorarà la seguretat i la comoditat dels vianants, millores a la xarxa de clavegueram, enllumenat i instal·lacions elèctriques, pavimentació i senyalització, dotant d’una nova imatge els carrers.

A més de les ja mencionades trobem més actuacions realitzades al barri com la millora dels accessos des del carrer de les Roses, al Palau de la Vila o l’Església o l’adequació de l’esplanada de Tortosa i Delgado, dotant-li una nova imatge coma espai recreatiu i d’estacionament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.