NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Teular augmenta la moltura fins als 700.000 quilos d´olives

La sequera ha afectat la collita en un 30 per cent

L’almàssera de El Teular ha augmentat enguany la moltura d’olives malgrat la rebaixa generalitzada de la producció degut a la sequera. Els agricultors pronostiquen un descens superior al 30 per cent, però la clientela de El Teular segueix en augment i tenen previst treballar 700.000 quilos d’olives, 100.000 més que l’any passat.

En estos moments són 1.200 els agricultors que porten la seua collita a esta almàssera d’Atzeneta d’Albaida, la única de caràcter privat de les Comarques Centrals. Allí es treballen les varietats blanquet, mançanilla, picual i alberquina que venen des de La Safor, La Vall d’Albaida, La Costera i La Marina Alta.

La diferència de portar les olives a una cooperativa o a l’almàssera de El Teular és interessant si tenim en compte que cada agricultor pot obtenir l’oli de la seua pròpia collita, pagant a l’almàssera amb oli o amb diners. En la cooperativa, en canvi, els agricultors porten la seua collita i el producte es mescla, obtenint-se un oli comú que es reparteix entre els socis després de descomptar les despeses d’elaboració.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.