NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Natalia Gavilán i Nuria Valero guanyen en l'especialitat de vent-fusta

Dins del IV Concurs de Joves Intèrprets

L’especialitat de vent-fusta del IV Concurs Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes ja ha proclamat als seus guanyadors: en modalitat A, joves de 13 a 16 anys s’ha imposat Natalia Gavilán, oboè, natural de Cabra, en Córdova que s’emporta 500 euros de premi i que l’any passat ja participà aconseguint la segona posició. La valenciana Núria Valero vencia en la modalitat B, joves fins 12 anys amb la flauta. Per a ell, un xec de 250 euros bescanviable en Sanganxa.

El concurs consta de dos fases distintes: una primera on s’interpreta l’obra obligada de cada instrument i la fase final amb peça de lliure elecció. Per a la final de vent-fusta competiren 6 joves en la modalitat A i 3 en modalitat B. Totes elles es duen a terme en l’Auditori Municipal de la Llosa de Ranes. Aquest cap de setmana, 7 i 8 de juliol serà el torn dels instrumentistes de vent-metall. En total al concurs s’han inscrit 88 participants provinents de 17 províncies de tota Espanya.

Aquest concurs és un projecte conjunt de l’Ajuntament, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa. Després de l’èxit de participació de les passades edicions, en les que ja han passat més de 300 participants, s’ha decidit mantenir el format també per a aquesta quarta edició.

Un certamen consolidat i referent també gràcies per l’elecció del seu jurat format per tres especialistes de cada família instrumental.

Pel que fa a aquesta especialitat, el segon premi en modalitat A, 250 euros, fou per a Marc Felis Candela, de Tavernes de la Valldigna i el tercer, amb 150 euros, per a Elena Alverez. Pel que fa als més menuts, la segona posició fou per a Antonio Ramón de Sueca i la tercera per a Cristóbal Martínez, d’Alboraia. El concurs continua aquesta setmana on es gaudirà de les actuacions dels intèrprets de vent-metall.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.