NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

370 zones d'aparcament per al futur hospital

El centre tindrà 6 plantes, 80 llits i una plantilla de més de 500 treballadors

El futur hospital d’Ontinyent comptarà amb dues zones d’estacionament per a la ciutadania, amb al voltant de 250 places i una altra per a la plantilla i els professionals a un dels soterranis amb 120 places. A més, l’Ajuntament d’Ontinyent ha exposat al públic l’informe de la llicència ambiental i d’obres en el qual es contempla que l’hospital tindrà 6 plantes, dos d’aquestes soterranis, una àrea de Maternitat enfocat al part humanitzat, 5 quiròfans i 80 llits i un hospital de dia Mèdic-Quirúrgic, entre altres serveis assistencials.

Peris també declarava que els tràmits per al nou hospital estan avançant de manera correcta. Segons les dates previstes per Conselleria, les obres s’iniciaran a principis de 2019, tenint un termini d’execució de 36 mesos.

Del projecte d’activitat també es desprèn que la plantilla del nou hospital serà de 532 treballadors, dels quals 344 seran personal sanitari, 102 personal no sanitari i altres 86, personal extern per als serveis de cuina, neteja, manteniment o SAMU.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.