NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mig Any Fester del 12 al 14 de juliol

La Ruta de la Tapa bat el rècord de particpants

El proper dijous 12 de juliol, Canals enceta la programació del seu Mig Any Fester que es celebra des de fa uns anys amb gran èxit de participació i enguany encara més ja que són 14 els hostalers que s’han adherit a la Ruta de la Tapa, l’acte estrella que tindrà lloc des de les 7 de la vesprada en l’Avinguda Vicent Ferri els dies 12 i 13 i el dissabte 14 des de les dotze del migdia, sempre amb l’acompanyament d’una xaranga. La resta del programa, previst per a aquest últim dia, inclou parc infantil, sopar popular, actes dels festers 2019 i l’actuació de l’orquestra Mónaco.

El dia fort serà, com diem, el dissabte 14 de juliol. Tant pel matí com per la vesprada, els més menuts gaudiran de castells inflables aquàtics a l’Avinguda Vicent Ferri. El sopar popular serà a les nou i mitja de la nit a la plaça Pont del Riu i cal apuntar-se prèviament al Casino Gran del dilluns al dimecres que ve. A partir de les deu i mitja, a la mateixa plaça es realitzaran diferents sortejos com els premis de la Ruta de la Tapa o la rifa del Mig Any i a més es presentaran als festers bandera i cuiros infantil.

Com veiem Sant Antoni, malgrat que són tres els dies grans, 16, 17 i 18 de gener ompli d’activitat la localitat durant tot l’any. Per ara ens quedem la setmana que ve amb el Mig Any Fester.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.