NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campanya "Se'ns veu el cartó"

Promou la recollida porta a porta als comerços

L’Ajuntament d’Ontinyent engega la campanya “Se’ns veu el cartó” per a fomentar el servei de recollida porta a porta del paper i cartró dels comerços del municipi, amb l’objectiu d’evitar que es col·lapsen els contenidors de recollida selectiva destinats als ciutadans en general. Aquest servei permet als establiments poder lliurar el paper i cartró de forma senzilla i còmoda, requerint únicament que els dipositen plegats i doblegats en la façana de l’establiment. La campanya està desenvolupada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament amb la col·laboració del COR.

Durant una setmana, dos educadors ambientals recorren els comerços d’Ontinyent per informar i incentivar la inscripció a la campanya. A més als participants se’ls lliura un segell identificatiu com a comerç eco-responsable.

Una vegada adherits al servei, els comerciants podran beneficiar-se del mateix durant tot l’any. En la campanya poden participar totes les botigues, de qualsevol sector comercial.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.