NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Barx s'adhereix al SICTED de Gandia

Es combina així l'oferta de sol i platja amb la d'interior

Barx s’adhereix com subdestí SICTED de la ciutat de Gandia. Barx s’incorpora amb nou adhesions al reconeixement, tres cases rurals, tres comerços, dos restaurants i una oficina de turisme, que es sumen a les 25 noves de Gandia, convertint-se així en el municipi amb més segells SICTED de la Comunitat Valenciana, en arribar ja a 123 empreses i organismes en menys de dos anys.

Una col·laboració que serveix per a combinar el turisme de platja amb el turisme rural i de muntanya.

 

 

Sobre les novetats del SICTED d’enguany, s’engegaran cinc grups per a millorar la destinació de Gandia sobre la base de les propostes de les empreses que formen part del projecte. El primer tindrà com a objectiu que els establiments es coneguin, comptabilitzen energies i sinèrgies. El segon treballarà en l’Hospitalitat Mediterrània.

 

 

Un altre grup s’ocuparà de la creació d’enquestes de destinació. El quart grup abordarà les oportunitats que la presència del Sicted Gandia puga tenir en xarxes socials i com donar-li contingut i l’últim estudiarà la possibilitat que el fullet SICTED tinga més informació sobre cada establiment.

 

 

I així, Gandia i Barx junts aposten per oferir el millor producte als turistes que els visiten.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.