NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

VIII Mostra Dolia amb el xef estrella Michelin Rafa Soler

Tindrà lloc l'1 de setembre

L’Auditori Teulada Moraira ha presentat en l’esplanada del castell de Moraira, amb el Mediterrani al fons, la vuitena edició de Dolia, la Mostra d’enoturisme i Gastronomia que es celebrarà el proper 1 de setembre. En aquest 2018 pren el testimoni el xef estrella Michelin Rafa Soler, del restaurant Audrey’s de Calp que posarà l’accent, junt als altres cuiners que l’acompanyaran, en la cuina de proximitat. Enguany la mostra porta el segell d’Un far obert al Mediterrani.

Dolia és un projecte que va sorgir des de l’Auditori fa vuit anys, centrant la seua mirada en la preservació del territori, paisatge i gastronomia i abanderat per un dels productes per excel·lència de la comarca de la Marina Alta, el raïm moscatell d’Alexandria i per aquells productes que ens ofereix la gran despensa del Mediterrani, com serà enguany la xufa de València.

Dolia és un marc idoni on presentar una cuina creativa i imaginativa com expressió de la identitat del territori i el paisatge tal i com treballarà el xef Dolia 2918, Rafa Soler.

El xef ja ha avançat la gran novetat d’aquesta edició, el concurs gastronòmic internacional sobre el raïm moscatell d’Alexandria previst per al 3 de setembre. Altra novetat serà la presentació d’un projecte que desxifrarà el codi del Moscatell utilitzant com ferramenta vehicular, el gelat i amb el que s’està treballant des de fa mesos en l’espai cultural de l’auditori conjuntament amb el mestre gelater Santi Gómez. Per als més menuts estarà el Dolia Kids.

Com ja és tradicional, en Dolia tindrà també especial rellevància els caldos de les bodegues amb D.O. Alacant, actuant com amfitrions els elaborats en la localitat; a més, no faltarà la música i el maridatge entre gastronomia i el vi. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.