NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Subvenció d'1.800.000 euros per a la rehabilitació de vivendes

L'actuació s'emmarca al casc històric

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i l’Ajuntament de Xàtiva per a gestionar les actuacions de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana, ARRU, del casc antic de la ciutat a través del Pla Estatal de Vivenda 2013-2016 que permet que les actuacions s’executen fins al 31 de desembre de 2018. El conveni estableix una subvenció per a aquest 2018 d’1.815.257 euros, dels que el Ministeri de Foment aporta 1.275.000 euros i la Generalitat Valenciana participa amb 540.275 euros.

El conjunt de les obres que s’estan realitzant comprenen la rehabilitació de 90 vivendes, la substitució i nova edificació d’altres 10 amb qualificació energètica mínima tipus B, degut al seu estat de deteriorament, així com actuacions de reurbanització als espais públics. L’àmbit d’execució és el casc antic de Xàtiva, el segon més gran de la Comunitat Valenciana, després del de València capital, declarat Conjunt Històric Artístic en 1982.

Amb aquestes actuacions, el Consell aposta fermament per la rehabilitació i regeneració urbana no sols per a recuperar i renovar vivendes als cascs històrics i espais urbans de tot el territori, sinó també per a reactivar l’economia i tots els oficis relacionats amb la construcció com fontaners, electricistes o fusters.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.