NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1 milió d'euros de superàvit

Liquidació del 2017

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha liquidat l’exercici 2017 amb un superàvit d’1.187.262 euros complint així l’objectiu d’estabilitat pressupostària. Una xifra positiva, a la que es suma el romanent de tresoreria que en aquest exercici ascendeix a 741.687 euros i que l’Ajuntament té previst destinar a inversions sostenibles i a amortització anticipada de deute. Un deute que hui per hui es situa en un 50,19%, molt per davall del 110% que marca com a màxim la llei.

No obstant, malgrat haver aconseguit majors ingressos, la despesa supera en un 8% les despeses permeses pel Ministeri d’Hisenda per la qual cosa el consistori realitzarà un pla econòmic financer consistent en mesures totalment assumibles.

La xifra obtinguda s’ha aconseguit malgrat grans contratemps com la sentència d’expropiació que condemna a l’Ajuntament a 3,4 milions d’euros més interessos. Altres compromisos de pagaments realitzats són el deute amb la Diputació de València que ha suposat 196.926 euros en aquesta legislatura d’un total d’1, 6milions d’euros o el pagament als bancs tant en quotes ordinàries com amortitzacions extraordinàries que han suposat en aquests tres anys, 985.798 euros.

Aquest superàvit obtingut permetrà reduir d’una forma notable l’endeutament bancari i a més suposarà una forta inversió al poble. Aquesta situació ha estat possible amb les mesures correctores posades en marxa des del primer any de legislatura i que han suposat una millor fiscalització, un augment de l’eficiència d’ingressos i una millor gestió de l’administració.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.