NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Desfilada de vehicles per homenatjar a Sant Cristòfol

Patró dels conductors

Ja fa quasi 30 anys que l’Associació Festes de Sant Cristòfol ve promovent una celebració molt especial a Ontinyent que enguany tenia lloc el passat dissabte; aquella en la qual els veïns busquen la benedicció del patró dels conductors. El programa s’encetava de bon matí amb esmorzar popular, exposició de cotxes i motos antigues, activitats per als més menuts, dinar de germanor... però sens dubte els més importants tenen lloc per la vesprada amb el trasllat de la imatge de Sant Cristòfol des de l’església de Sant Miquel fins la plaça del Barranquet on té lloc la Santa Missa i la posterior desfilada de tots els vehicles participants.

La missa va servir per recordar a aquest sant, un gegant que segons diu la tradició transportava als seus muscles d’una banda a altra del riu als viatgers, entre els quals va estar Jesús.

 

 

I el promès és deute. Ací comença la colorida desfilada de vehicles que es passegen des de l’Avinguda Benicadell fins l’encreuament del carrer Sant Antoni on la imatge, escoltada pels membres del Seprona de la Guàrdia Civil en moto es deté perquè tots els participants passen davant d’ella. I així fent sonar els clàxons, Ontinyent homenatja a Sant Cristòfol, patró dels conductors.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.