NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

3x3 a benefici d'Aspromivise

Dins de les activitats del campus Maria Pina

La jugadora internacional de bàsquet, Maria Pina ha celebrat un torneig 3x3 benèfic dins del seu campus que té lloc aquests dies al Genovès. I novament repeteix l’experiència d’altres anys amb Aspromivise, entitat que atén a persones amb diversitat funcional. El 3x3 és una competició on qualsevol persona, participant o no al seu campus va poder participar sempre que haja realitzat la inscripció prèvia, 5 euros per jugador que es va destinar íntegrament a aquesta entitat.

Un matí d’esport, de companyerisme i de solidaritat és que es va viure al pavelló municipal de Genovès i tot al costat d’una jugadora com Maria Pina, una de les referents del bàsquet nacional i aquesta temporada nova jugadora del València BC.

Pel que fa al campus Maria Pina és el cinquè any que el dirigeix, mostra de la vinculació de l’esportista amb el CB Genovès. Hui dilluns ha començat el campus infantil, cadet i junior que es celebrarà fins el 13 de juliol amb la presència de 30 xiquets. El de minibàsquet va tindre lloc del 25 de juny fins el passat divendres amb 60 inscrits, 17 d’ells, interns.El campus ha esgotat totes les places ofertes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.