NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentació del llibre, CD de música festera i web per a les festes de Moros i Cristians

Un acte cultural dóna el tret d'eixida a les festes de Moros i Cristians

L’apartat més cultural dels Moros i Cristians d’Oliva ha gaudit d’un acte específic per a donar a conèixer el ser llibre de festes 2018; el CD “Anem de Festa II” i la nova pàgina web de la Federació. Fou al Centre Polivalent d’Oliva que va registrar una notable entrada on no faltaren els càrrecs festers d’enguany ni representants del consistori.

El llibre de Festes du com a portada el cartell guanyador del concurs, obra de l’artista borrianenc Juan Diego Ingelmo que portava com lema “Festa”. La temàtica central versa sobre els tratges oficials de les filades d’Oliva, fent un repàs històric per la seua creació, disseny i evolució fins l’actualitat. La presentació va corre a càrrec del secretari de la Federació, Óscar Prieto i per la maquetadora, Helena Mañó.

El CD de música es va enregistrar el passat 1 i 2 de juny, de la mà de l’Associació Artístic Musical d’Oliva i la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva amb la col·laboració de Caixa Ontinyent. El formen un compendi de 12 peces musicals pròpies de festers i filades de la localitat.

El dissenyador de la portada, Vicent Llorca i Miquel Lleches, músic i fester foren els encarregats de presentar aquest CD. La imatge representa, sobre un fons blau, un pentagrama blanc que dibuixa l’skyline de la ciutat d’Oliva. S’acompanya, a més amb un xicotet llibret que inclou una explicació detallada de cadascuna de les peces musicals. Aquest acte dóna el tret d’eixida a les celebracions morocristianes que viurà els seus dies grans del 20 al 22 de juliol.

El triple acte cultural es completava amb la presentació de la nova pàgina web de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva amb Lorena Císcar i Salvador Mañó com encarregats del seu desenvolupament i disseny.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.