NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XVIII Volta en Carro de vuit etapes

En la primera etapa faria parada a la Llosa de Ranes

El passat dissabte s’encetava en Alberic la divuitena volta en carro que faria parada en la Llosa de Ranes per a dinar i descansar i finalitzaria en Enguera. Més de 100 persones i 25 carros participen en aquesta edició formada per vuit etapes on per camins d’horta i vores de barranc es visita la Comunitat Valenciana i també alguns pobles de Castella la Manxa. 

D’Enguera a la Matea, de La Matea a Aiora; d’Aiora a Carcelén, Carcelén a Alcalà del Xúquer, d’ací a Alpera, a Almansa i el 14 de juliol, d’Almansa a la Font de la Figuera i a Moixent com punt i final del recorregut són les etapes que conformen aquesta divuitena volta de carros valencians, un dels grans protagonistes de l’horta valenciana durant molts anys però que degut al progressiu abandó del camp i la modernització agrícola es va reduir el seu ús fins convertir-lo pràcticament en una anècdota. Aquest tipus d’iniciatives recuperen i posen en valor la seua importància d’antany.Carros empesos per cavalleries de tir que es cuiden a consciència.

I els deixem amb aquesta desfilada que pareix una imatge d’altra època però que formen part de les nostres arrels i tradicions. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.