NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Taperia by Gourmet

Un nou concepte en la cultura de tapes i pinxos

Es va inaugurar el 28 de juny i ja s’ha convertit en un èxit. La Taperia by Gourmet, la nova aventura del conegut hostaler xativí Pepe Xim i Pablo Ferrer com co-gerent i cuiner eleva el fast-food a la qualitat cinc estrelles. Naix així un nou concepte en la cultura dels pinxos bascos, les tapes, els entrepans o les hamburgueses amb noves propostes on destaca la innovació, la mescla de sabors, les textures i els ingredients selectes.

I la cuina creativa es plasma també en la decoració del local, ampli, modern i de tipus industrial amb tamborets i bancs encastats i una gran barra on estan exposades totes les especialitats. I de destacar també és la ubicació, just enfront del Gourmet del Socarrat, l’altre establiment regentat per ambdós hostalers en un lloc tan emblemàtic com és el carrer Botigues, molt a prop de la zona d’oci del Mercat.

Una gran pissarra mostra al públic indecís les múltiples opcions gastronòmiques, ideals per gaudir d’un bon berenar o sopar de dijous a dissabte per la vesprada.

Per alegrar, per tant, tant el paladar com la vista, has de visitar La Taperia by Gourmet, al carrer Botigues, Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.