NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

700 discapacitats en ruta

Més de 700 discapacitats intel?lectuals de la província participen en una ruta senderista entre Bellús i Alboi

Més de 700 persones amb discapacitat intel·lectual de la província de València han participat en una ruta senderista entre Bellús i Alboi. Es tracta d’una ruta programada per la Coordinadora de Centres Ocupacionals que, al llarg del curs, farà dos eixides més.

La ruta ha eixit des de Bellús, en La Vall d’Albaida, i ha passat per l’Estret de les Aigües i la Casa de la Llum. Voluntaris de l’institut Lluis Simarro de Xàtiva han col·laborat en que la jornada haja transcorregut sense cap incident i, en tornar a Bellús, han celebrat tots un pícnic aprofitant el bon oratge.

Amb la visita d’estos esportistes el poble ha triplicat la seua població habitual, així que ha sigut un dia de festa per a tots.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.