NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Silvia Paris i Bernad Ros s'imposen en la categoria Vent-metall

Al IV Concurs de Joves Intèrprets

Silvia Paris, bombardí de Valdaracete, en Madrid i Bernard Ros, trombonista de Llíria s’han imposat en la modalitat A i B respectivament al IV concurs Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes en l’especialitat vent-metall. Silvia elegia com peça lliure “Euphonium concerto de Horovitz” com peça lliure i la seua excel·lent interpretació li ha valgut els 500 euros del primer premi.Bernard Ros aconseguia el premi d’un xec de 250 euros a bescanviar en Sanganxa amb la peça “Romanza” de von Weber.

El jurat que va conformar aquesta especialitat que inclou els instruments de trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba foren Enrique Alborch, professor de trompeta,  director de la AUM de Bocairent i professor del cor del conservatori d’Utiel; Alejandro Biot, professor de trombó al conservatori Camille Sain-Saëns de París i Eduardo Nogueroles, professor de tuba i bombardí al conservatori professional de València.

Durant dos caps de setmana, l’auditori municipal de la Llosa de Ranes ha sigut seu d’aquest concurs on els joves músics de tota Espanya han sigut els protagonistes alçant el nivell d’anteriors edicions.

Un concurs que, a més, per als participants es converteix en una experiència molt útil per a la seua vida professional. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.