NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

181 propostes rebudes per a Ontinyent Participa 2019

Els ciutadans decidiran el destí de 600.000 euros

123 persones i entitats diferents han presentat finalment 181 propostes a “Ontinyent Participa 2019”, la iniciativa del Govern d’Ontinyent que permetrà als ciutadans triar la destinació de 600.000 euros de la partida d’inversions municipals, un 20% més que en l’anterior edició.

Entre les propostes rebudes a través de la web www.ontinyentparticipa.es i del registre d’entrada de l’Ajuntament, predominen propostes d’asfalt de nous pàrquings, peatonalitzacions i ampliació de voreres, ampliació i millora de zones verdes i d’infraestructures esportives o recuperació d’elements patrimonials, entre altres. Una volta tancada la fase propositiva s’obrin altres noves.

Aquests projectes finalistes seran objecte posteriorment d’una presentació pública i d’informació a la ciutadania de l’1 al 12 d’octubre. Finalment les votacions es realitzaran del 15 al 19 d’octubre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.