NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El grup indi Sudeva ja gestiona l'Olímpic

Es fa efectiu després de la firma de traspàs de poders

L’Olímpic ha iniciat una nova etapa ja que per primera vegada el gestiona un grup inversor estranger, el grup indi Sudeva. A través d’un comunicat, el club ha informat que la firma que oficialitza el traspàs de poders va tenir lloc el passat divendres, tal i com s’havia aprovat per unanimitat en l’assemblea ordinària de socis celebrada el passat 29 de juny. La firma de l’acord es va realitzar davant notari amb l’assistència del president de l’entitat, Javier Úbeda, dels seus vicepresidents, Manolo García i Miguel Ángel Pla i dels advocats del grup indi. D’aquesta manera es feia efectiva la cessió total de poders de l’Olímpic a l’empresa Sudeva, un poder que s’estendrà fins que es complete la conversió del club en Societat Anònima Esportiva, moment on passarà a ser màxim accionista.

La nota de premsa cita “Sudeva gestiona tots els estaments del club i es troba treballant a contrarellotge per a afrontar diversos compromisos ineludibles per poder traure avant el projecte de cara a la temporada 2018-2019”. En aquest sentit, Óscar Rubio, entrenador que va militar una temporada en la primera plantilla del Reial Madrid serà qui dirigisca les tasques d’scouting que l’Olímpic realitzarà a partir d’aquest dissabte en Índia. Rubio buscarà jugadors a partir de 12 anys d’edat per a militar als diferents equips del club.

Per altra part, l’empresa índia ha d’avançar 60.000 euros per poder inscriure als equips i tramitar els primers fitxatges, a més de saldar alguns deutes. És imminent també el llançament de la campanya d’abonaments. A més quan el club es convertisca en SADA es podrà lliberar el diner ja aportat pels futurs accionistes i que ascendeix a 308.000 euros, el que equival a més de 10.200 accions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.