NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

X Edició de la Dipu et Beca

S'han adherit un total de 264 ajuntaments i entitats locals

1608 estudiants universitaris valencians beneficiats amb el programa “La Dipu et Beca” ja estan realitzant els seus treballs durant aquests mesos d’estiu en els 264 ajuntaments i entitats locals menors adherits en aquest 2018. En aquesta desena edició el pressupost ascendeix a 1,286.400 euros. Les beques tenen una durada mínima de 15 dies i un màxim de dos mesos, entre juliol i agost, segons les necessitats de cada consistori. La dotació de les beques és de 500 euros bruts al mes, dels quals la Diputació aporta el 80% i l’ajuntament el 20% restant. Per a la seua selecció s’ha garantit la igualtat en la valoració, explicant un 30% la situació econòmica, un 20% estar empadronat al municipi, un 15% l’expedient acadèmic, un 10% els coneixements de valencià i un 5% la formació complementària.

En Xàtiva han sigut 23 joves els beneficiats. En concret s’ha ocupat un lloc per a Secretaria, un per a Modernització i Desenvolupament Local, un per a Recursos Humans, un per a Dona, un per a Participació Ciutadana, un per a Protocol i Fira, un per a Promoció Econòmica, un per al Centre Cultural CCX, un per a la Biblioteca Municipal, quatre per a l’Escoleta d’Estiu, un per a Turisme, tres per a Esports, un per a Joventut, tres per a Benestar Social, un per a Urbanisme i un altre per a l’Oficina Tècnica. Al cas de Canals són 22 els estudiants que estan realitzant pràctiques als diferents departaments de l’Ajuntament supervisats pels seus tutors. En concret, 6 persones s’han destinat per a l’àrea d’arxiu, 1 per a digitalització en desenvolupament local, 8 persones per a l’escola d’estiu i una per a informàtica, medi ambient, personal, desenvolupament local, serveis socials, tresoreria i urbanisme. En Ontinyent el programa ha afavorit a 28 joves.

La Dipu et Beca pertany al programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València, àrea que coordina el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Fuentes. Enguany aconsegueix la seua desena edició i de moment ja ha ajudat a 29.461 estudiants a aconstar-se al món laboral.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.