NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Has nascut a l'hospital de Sant Marc de Gandia?

L'Ajuntament busca la col·laboració dels allí nascuts per crear un projecte fotogràfic singular

L’obertura oficial, en octubre, del Centre Museístic de l’Antic Hospital de Sant Marc de Gandia ha promogut una iniciativa singular que s’enllaça amb la història d’aquest edifici que fins l’any 1973 fou l’antiga maternitat. Ara els xiquets i xiquetes de Gandia i comarca que van nàixer en ell inspiren el projecte “Un museu viu, un museu de vida”; un homenatge que es vol plasmar en un gran mural fotogràfic, realitzat pel fotògraf Juanjo Todolí, que donarà la benvinguda als visitants al museu. Les persones interessades en participar poden contactar de moltes maneres.

El Centre Museístic antic Hospital de Sant Marc acollirà: el MAGa (Museu Arqueològic de Gandia); la col·lecció de les Clarisses a la Sala d’Homes; exposicions temporals a la Sala de Dones i el quart Espai de Telles del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el primer que s’obri fora de les capitals de província. L’Espai Telles és un espai pioner a l’Estat en la integració de la primera infància, de 0a 3 anys, en un entorn dels museus i centres d’art. Les formes geomètriques, espills i taules de llum són els eixos que conviden a l’experimentació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.