NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Llum verda al projecte de cobriment de la piscina

S'inciarà en setembre, després de la temporada de bany

El cobriment de la piscina de la Ciutat de l’Esport de Xàtiva ja té llum verda per a començar a efectuar-se després de que l’Ajuntament haja adjudicat el contracte d’unes obres que estan incloses al Pla Director d’Inversions “Xàtiva Creix”. El seu pressupost ascendeix a 798.551 euros i l’empresa adjudicatària és Grupo Ravi, al tractar-se de la millor oferta econòmica de les tretze presentades. Les obres s’encetaran en setembre, una vegada finalitze l’època estival de bany i es prolongaran previsiblement fins març de 2019.

La col·locació d’una coberta en la piscina de la Ciutat de l’Esport va ser la proposta més votada al primer procés de pressupostos participatius DecideiXativa del passat 2017, sent escollida per un 25% dels 3.300 ciutadans que van emetre el seu vot.

Fa poc més d’un any es va adjudicar la redacció del projecte on es va realitzar un estudi de viabilitat per ajustar els costos de funcionament als ingressos per la seua explotació. El projecte en qüestió es basa en una coberta lleugera i retràctil que permetrà l’ús com a piscina coberta i climatitzada durant l’hivern sense condicionar l’ús en el període estival, quan podrà ser recollida. Amb aquest mecanisme es busca una millor integració amb l’entorn de la piscina i especialment amb l’edificació de la coberta vermella.

La nova edificació estarà construïda per tres blocs diferenciats: la prolongació de la coberta vermella actual, la coberta telescòpica automàtica de la piscina i un edifici d’instal·lacions on s’habilite la caldera per calfar l’aigua de la piscina, així com el quadre elèctric o la depuració i cloració.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.