NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1 milió d'euros per posar en valor el Cap d'Or

En total es realitzaran cinc actuacions

Ahir ens vam anar d’excursió per la zona arqueològica del Cap d’Or de Teulada-Moraira; una visita que va servir per a que l’alcalde, Carlos Linares i el regidor Raul Dalmau presentaren les actuacions que es portaran a terme en aquesta àrea gràcies a la major subvenció de fons europeus FEDER que ha aconseguit el municipi en la seua història.  L’actuació, que sumen un total de cinc en un mateix projecte tenen un valor d’1 milió d’euros i serà cofinançada per l’Ajuntament al 50%.

Així que anem a desglossar cadascuna de les actuacions. Comencem per la senda d’accés on es millorarà l’accés des del carrer així com la creació d’un nou ramal per a descongestionar l’actual. També es renovarà la senyalització. Pugem ara fins la Torre del Cap d’Or on el projecte abasta la seua reforma integral.Pel que fa al poblat ibèric, els treballs permetran recuperar l’espai i confirmar el valor arqueològic de la zona.En l’aljub es netejarà l’entorn i es col·locarà enllumenat i tanca. I ens desplacem ara fins la Cova de les Cendres on la proposta passa per millorar el tram de 100 metres de senda i instal·lar mesures de seguretat.A més es preveu visites concertades prèviament. Les expectatives arqueològiques en aquesta cova és la de trobar pintures del paleolític.

El projectes posarà en valor la zona del Cap d’Or ja important de per si en quant a la seua flora i fauna.

L’Ajuntament, que ha redactar els plecs de les actuacions el que té un cost de 80.000 euros va a donar-li la màxima prioritat a la tramitació dels primers expedients de contractació ja que les obres han de concloure abans de final de 2019 per tal de justificar els fons FEDER.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.