NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Saps que tens al centre?

Els comerciants del Centre Històric llancen la campanya comercial Summer 2018

Apropar als turistes al centre de Gandia. Aquest és l’objectiu de la campanya comercial que hui s’enceta a la capital de la Safor sota el títol “Summer 2018: Saps el que tens al centre?”. Entre altres activitats la gran novetat és l’allargament de l’horari comercial tots els dijous fins a finals d’agost, per la qual cosa les tendes associades a la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric obriran a les sis de la vesprada i tancaran a les deu de la nit. La campanya està motivada per un acord amb Trasmediterranea.

De la mateixa manera, les tendes associades repartiran informació sobre els trajectes de Trasmediterranea per a qualsevol persona interessada en visitar les illes Balears.

Els pamflets recullen la data i l’hora de les activitats i a més s’ha incorporat un mapa del centre on s’identifiquen els comerços i els pàrquings.

Entre les diverses activitas que es realitzaran als mesos de juliol i agost trobem la ruta de tapes dels dijous pel centre a partir de les vuit de la vesprada, el “Detapa’t”, el “Festival polisònic” els divendres i dissabtes a les 22:30 hores, del 27 de juliol al 18 d’agost, l’exposició “Memòria de la Modernitat” a la Casa de la Marquesa, les “Nits al Palau”, activitats infantils i moltes més sorpreses.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.