NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia, Ontinyent i Xàtiva al Pla d'Infraestructures Judicials

Compta amb un pressupost total de 200 milions d'euros

La Generalitat Valenciana invertirà 200 milions d’euros en la construcció i rehabilitació integral de seus judicials així com en mesures d’eficiència energètica i en la millora de la seguretat i el manteniment dels edificis. Aquest “Pla d’Infraestructures Judicials per a la Comunitat Valenciana” que porta per títol “La nova cara de la justícia” planteja la construcció de noves seus en Gandia tant en jutjat com en fiscalia i en Xàtiva així com la rehabilitació dels jutjats d’Ontinyent.Aquest pla d’inversions per al període 2017-2021 té tres objectius.

En Gandia, que és la tercera ciutat que més inversió rep, el nou Palau de Justícia compta amb una inversió de 17.500.000 d’euros i la seu de la Fiscalia de 616.000 euros. L’Ajuntament de Gandia ja ha remès a la Conselleria la sol·licitud de delegació de competències per a la projecció, construcció i equipament de la nova seu judicial.

Ontinyent tindrà nou Palau de Justícia al barri del Llombo. La Conselleria finançarà a tal efecte la rehabilitació de l’antiga fàbrica de Bernabeu, que serà prèviament adquirida per part de l’Ajuntament, qui també executarà les obres sobre l’edifici seguint el model del pla “Edificant” de la Conselleria d’Educació. Aquest espai compta amb una superfície disponible de 2.295 m2, 176 m2 més que la suma de les quatre seus judicials amb que es compta ara.

En Xàtiva, la consellera ja va anunciar a principis de maig la reforma integral de l’edifici de la plaça Trinitat que també seguirà el mecanisme de col·laboració entre administracions. Els jutjats s’ubiquen al Palau d’Alarcó, un edifici declarat Bé d’Interès Cultural del segle XVII on tota la intervenció ha de ser respectuosa i ha d’ajustar-se a l’autorització de Patrimoni.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.