NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'empresari xativí Francisco Pallás es converteix en el nou president del Rotary Club de Xàtiva

Rotary International és una organització fundada en 1905 que presta ajuda humanitària als que ho necessiten

L’empresari xativí Francisco Pallás s’ha convertit en el nou president del Rotary Club de Xàtiva després de l’acte protocol·lari de “canvi de collars” on Paco Baima li va cedir el càrrec. Pallás ja va exercir com a president als anys 2010-2011 però aquest serà un exercici especial  ja que l’organisme compleix 30 anys de servei voluntari a la ciutat de Xàtiva.

Rotary International és una organització fundada en 1905 que presta ajuda humanitària als que ho necessiten, fomentant uns nivells elevats d’ètica en totes les activitats. Actualment hi ha 34.282 clubs amb més d’1,2 milions de membres a tot el món. El Rotary Club són les seccions locals del Rotary Internacional. Al cas de Xàtiva també porten endavant moltes cites culturals de renom com l’organització del concurs nacional de pintura o el  patrocini de la Biennal de Gravat Josep de Ribera.

En l’acte, l’actual junta directiva va cessar en les seues funcions passant el testimoni als nous càrrecs per a la legislatura entrant, formada entre altres per Pepe Ibáñez com secretari o  Pepe Navarro com tresorer.

L’acte va tenir lloc en Lluna Events, un sopar amenitzat amb música i ball on es va comptar, a més, amb la presència de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.

Francisco Pallás és un empresari molt conegut a la ciutat, propietari junt al seu germà Teodoro de Recreativos Saetabis, dedicada a l’explotació i manteniment de màquines recreatives i esportives  que també compta amb un saló de jocs al carrer Baixada del Carme. Fou, a més, president de la patronal Adexa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.