NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La ruta de les jornades pel canvi climàtic i l´energia sostenible arriba a Ontinyent

impulsada per la Diputació de València

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, inaugurava ahir a Ontinyent la novena de les 12 jornades comarcals que la corporació provincial impulsa contra el canvi climàtic i per l’energia sostenible. La cita tenia lloc a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Organitza aquesta àrea però la jornada està impartida per l’Associació d’Empreses Elèctriques de València, ASELEC i van dirigides a càrrecs electes, tècnics municipals i públic en general.

La xerrada també va servir per donar a conèixer el “Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia” impulsat per la Diputació de València a partir d’una iniciativa presentada per la Comissió Europea l’any 2008. Al 2015 la Diputació va assumir la responsabilitat de ser coordinadors territorials d’aquest pacte i des de llavors, no ha parat de fomentar l’adhesió dels municipis; de 22 municipis al 2015 s’han passat a 220 en l’actualitat i es vol arribar als 266 de la província. Per la seua banda, la regidora va enumerar els assoliments aconseguits en Ontinyent en aquesta lluita.

Aquesta jornada ja s’ha celebrat a Xàtiva i finalitzarà en Gandia el proper 30 de juliol.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.