NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 2000 participants es donaran cita a les 24 hores esportives d´Ontinyent amb novetats com l´atletisme, les arts marcials i el màdel

Divendres 20 i dissabte 21

La gran festa anual de l’esport d’Ontinyent arriba aquest cap de setmana, divendres 20 i dissabte 21 de juliol, amb moltes novetats. Més de 2000 participants i 22 esports es donaran cita en les instal·lacions del poliesportiu, on enguany es recuperen esports com l’atletisme i les arts marcials; i es comptarà amb nous com el màdel (Clip màdel), una modalitat que combina la pilota valenciana i el pàdel. Els assistents també podran gaudir d’una exhibició de BMX al circuit i esports com la gimnàstica rítmica i l’aeròbic canviaran la seua ubicació situant-se a la pista central de volei. Dissabte de vesprada es farà el lliurament de trofeus de les diferents modalitats, on el futbol sala és de les més participatives

Altra de les novetats es que durant les 24 hores l’Ajuntament es traslladarà al poliesportiu per a respondre a les iniciatives i propostes dels ciutadans. Com tots els anys s’habilitaran places d’aparcament i es comptarà amb un centre mèdic i un destacat dispositiu de protecció civil, policia nacional i local per a garantir la seguretat de l’esdeveniment.

A més es farà un reconeixement a Juanvi Francés, esportista i secretari del Club d’Escacs d’Ontinyent, que va faltar recentment, i es celebrarà una concentració  de ciclistes per a recordar a totes les víctimes en carretera.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.