NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Barxeta presenta les seues festes patronals 2018 amb els joves Festers de la quinta del 2000

inici de les seues festes patronals 2018

Amb un escenari ple de color i llums, i un públic entregat, va iniciar Barxeta les seues festes patronals 2018 amb l'acte de presentació el divendres 20 de juliol. Un moment molt especial i màgic que donava pas a la setmana gran, repleta d’actes, emoció, tradicions i per a gaudir. Per a començar, es van repassar els principals actes d’aquests dies . Una programació molt completa i variada amb actuacions, espectacles i celebracions per a tots els gustos i edats. Uns dies on tot el poble s’uneix i diferents generacions participen i gaudeixen de les activitats.

Els Festers d'aquest any han estat els joves de la quinta del 2000, que han treballat amb esforç, entusiasme i il·lusió per a fer d'aquests dies, unes grans festes.Un grup format per onze xiques i 4 xics.

Primer van desfilar els xics: Saul San Lorenzo, Joel Sanchís , David García, i Román Soler . Després, van a anar pujant a l’escenari com a vertaderes núvies les xiques la quinta: Julia Justícia , Maica Azuar , Maria Soriano, Reyes Mascurell, Andrea Sanchís, Eunice Ballester, Fany Avendaño , Alexia Aparicio , Júlia Gascó, Paula Huet  i Alba Reig.

L’alcalde i la regidora de Festes els van fer entrega d’uns distintius insígnies per a ells i unes bandes i uns rams de flors per a les festeres. També va comptar amb un reconeixement per a la seua mestra Loles.

Per acabar una nit màgica, els protagonistes van aparèixer en escena mitjançant imatges de quan eren menuts. Un castell de focs artificials va ser el colofó d’un dels actes més especials per als barxetans.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.