NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La divuitena pujada nocturna al Mondúver es celebra aquest dissabte 28 de juliol a partir de les nou de la nit

L'empresa SLT Sports serà l'encarregada de controlar l'assegurança de les persones inscrites

Gandia ha presentat la pujada nocturna al Mondúver que tindrà lloc aquest dissabte 28 de juliol, organitzada per l’associació d’Amics de la Natura de Marxuqera junt a l’empresa SLT Sports i diferents col·laboradors. L’eixida serà a les nou de la nit des de la pista forestal del Mondúver situada en la Drova.

La novetat d’enguany és que l’empresa SLT Sports serà l’encarregada de controlar l’assegurança de les persones inscrites, per això el preu serà de 3 euros per als socis de l’Associació i de 6 euros per a la resta.

Per a inscriure’s cal entrar a la pàgina d’stlsport.com i en l’apartat d’esdeveniments trobarem aquesta 18 pujada nocturna.

Respecte al manifest que es llegirà en el cim estarà com sempre relacionat amb els problemes ambientals: plàstics, incendis o canvi climàtic. Finalment tots dos aprofitaren per convidar a la ciutadania a que s’apunte a la iniciativa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.