NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Palomar celebra la VI Volta a Peu, carrera inclosa al X Circuit Cajamar de la Vall d'Albaida

340 atletes de categoria absoluta participaren en aquesta cursa

El Palomar ha viscut una de les grans festes esportives anuals amb la celebració de la sisena Volta a Peu on 340 atletes de categoria absoluta participaren en aquesta cursa inclosa al X Circuit Cajamar de la Vall d’Albaida. L’eixida i meta es va ubicar en l’Avinguda de València.

A El Palomar es van disputar les categories de Júnior i Sénior, Veterans A i B i màsters. Pel que fa a aquestes últimes el guanyador fou Carlos Vidal del club Nou Racó del Tirador que va emprar un temps de 26´46 i en fémines la independent Elizabeth Muñoz amb 32 minuts exactes.

Una cita esportiva de nivell que necessita de molta col·laboració.

Aquest X Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida i VI en categories infantils és, per tercera vegada, solidari amb la fundació Ànima. En aquest 2018 el composen sis proves de circuit per a xiquets, 11 en júnior i 16 a partir de sèniors i es desenvolupa fins a novembre.

La propera cursa del circuit tindrà lloc el 3 d’agost, també de vesprada amb la vintè-tercera volta a peu a Castelló de Rugat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.