NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia rep la visita dels tallers ambientals infantils de la Diputació de València i presenta el primer joc adaptat i inclusiu d'Espanya a la seua platja

Els tallers formen part de la campanya estival "Per unes platges sostenibles"

La platja de Gandia ha estat la última parada dels tallers ambientals infantils que organitza per tercer any consecutiu l'àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. Una  iniciativa per a la conscienciació i sensibilització dels més menuts sobre el canvi climàtic.

Amb diferents pràctiques educatives, els xiquets aprenen sobre els ecosistemes, el medi ambient, el reciclatge i la importància d'una  actitud respectuosa amb el nostre entorn natural. A més, s'ha presentat com a novetat un joc infantil adaptat i inclusiu pioner a la Comunitat Valenciana i a Espanya. Aquests tallers ambientals es van iniciar a Puçol i formen part de la campanya estival "Per unes platges sostenibles", que a més de conscienciar sobre els problemes actuals, promou diferents mesures de prevenció a la nostra costa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.