NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'esportista de La Llosa de Ranes Noel Luna rep el reconeixement del seu poble després de proclamar-se campió d'Espanya de Full Contact

Noel va començar a practicar aquesta modalitat fa 8 anys

L’ajuntament de La Llosa de Ranes va rebre al seu esportista lloser Noel Luna, proclamat el passat cap de setmana campió d’Espanya de Full Contact. Del 20 al 22 de juliol, es va disputar el campionat d’Espanya Senior de KickBoxing en diverses modalitats a Guadalajara.

L’alcalde va voler fer un reconeixement al jove esportista del poble, que va mostrar molt orgullós la seua medalla.

Noel va començar a practicar aquesta modalitat fa 8 anys i poc a poc es va anar introduint en les competicions fins a convertir-se en campió d’Espanya. El Full Contact és un esport de combat similar a la boxa i altres arts marcials, on els participants empren tècniques del karate i del taekwondo.

Un orgull i un èxit per a tots els llosers.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.