NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Patronat de la Fundació Museu del Tèxtil signa el conveni amb la Generalitat que aportarà 500.000 euros per seguir avançant en les obres del Museu

Un conveni que té com objecte tot el que són les actuacions prèvies a la rehabilitació de l'antiga fàbrica Revert i que es renovarà anualment.

El Patronat de la Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, reunit ahir al Centre Cultural Caixa Ontinyent, aprovava per unanimitat i feia efectiva la signatura del conveni amb la Generalitat que permetrà seguir avançant a les obres del Museu a Ontinyent. El document, signat ahir, serà signat al seu torn per la Generalitat el 3 d’agost, el que farà possible l’arribada de la primera aportació autonòmica de 500.000 euros.

Un conveni que té com objecte tot el que són les actuacions prèvies a la rehabilitació de l’antiga fàbrica Revert i que es renovarà anualment.

A la reunió també es comptava amb la presència del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, al qual l’alcalde guiava posteriorment junt a representants de la resta de patrons, on també s’inclou Caixa Ontinyent, en una visita a les obres d’enderroc executades a les últimes setmanes amb fons de l’Ajuntament per enderrocar les naus sense interès a l’entorn del futur Museu. La corporació provincial ja va aportar 12.000 euros per la Pla Director.

La fase que s’executarà després dels enderrocs permetran habilitar un primer edifici plantejat com a nou contenidor per al programa museístic amb una superfície edificada de 622´17 m2 repartits en dues altures. Junt a aquesta primera nau s’urbanitzarà una plaça de 1297 m2 amb arbrat i mobiliari urbà. Per ara s’estan complint els terminis previstos.

L’edifici vorà renovat principalment la seua coberta però mantindrà les seues característiques en general.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.