NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Arranca l'obra del pas a nivell de Xeresa després d'anys de retard i un contenciós administratiu

Les obres per eliminar el pas a nivell de la via pel municipi van a començar de forma imminent

La infraestructura més important en les últimes dècades de Xeresa que porta dècades d’espera i que inclús compta amb litigis als jutjats per fi serà una realitat. Les obres per eliminar el pas a nivell de la via pel municipi van a començar de forma imminent. Ho confirma aquesta reunió celebrada ahir entre els representants de l’empresa que s’encarregarà dels treballs, Uncisa, amb els propietaris dels terrenys expropiats per informar-los que l’ocupació de les parcel·les es realitzarà en breu. La notícia fou rebuda amb molta satisfacció per l’equip de govern de Xeresa que paralitzarà el contenciós administratiu que havia iniciat contra les dos organitzacions estatals, Adif i la Direcció General de Carreteres pe l’incompliment dels terminis establerts per a l’execució de l’obra.

Com grans aliats, l’alcalde ha comptat amb l’ajuda del diputat al congrés, Joan Baldoví que ha pressionat al màxim al Ministeri de Foment per aconseguir l’inici de les obres i de la tinent d’alcalde del municipi, Anabel Peiró.

L’obra va quedar paralitzada per una errada en el projecte inicial i per falta d’enteniment entre ambdós organismes estatals. En la reunió, els representants de l’empresa afirmaren que la modificació del projecte per adaptar-la a les exigències de Carreteres ha sigut aprovada.

Si tot ix segons el previst, les obres acabaran en onze mesos i evitaran més accidents. Aquest pas a nivell elevat permetrà accedir des de Xeresa al Caminàs sense travessar les vies del tren però també beneficiarà als conductors que es dirigeixen des de la platja de Gandia fins a l’AP-7.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.