NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia destinarà al voltant de 200.000 euros per a millorar l'accessibilitat dels vianants entre la ciutat i l'hospital comarcal

Aquesta actuació intentarà pal?liar els problemes existents de comunicació i accessibilitat entre la ciutat i el Francesc de Borja.

Gandia ha presentat el nou projecte urbanístic que destinarà al voltant de 200.000 euros per a millorar l’accés al seu hospital des del final del pont que travessa el riu. Aquesta actuació intentarà pal·liar els problemes existents de comunicació i accessibilitat entre la ciutat i el Francesc de Borja.

Gandia compta amb una de les majors poblacions de la comarca, el que fa que el seu hospital registre un gran volum de persones ateses en les seues instal·lacions. D’aquesta manera, els nous accessos posaran fi a les necessitats demandades per part de la direcció del centre i els ciutadans.

Està previst que les obres comencen en un termini de tres mesos. S’espera que l’actuació finalitze a finals d’aquest any o principis del que ve.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.