NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent comptarà amb la primera vivenda supervisada per a persones amb malaltia mental de la Comunitat Valenciana

Una iniciativa pionera amb un nou format de gestió que promou l'autonomia de les persones usuàries.

Ontinyent posarà en marxa la primera vivenda supervisada per a persones amb malaltia mental de la Comunitat Valenciana. L’ajuntament i l’associació ADIEM estan treballant en aquesta iniciativa pionera, que vol anar més enllà dels pisos tutelats, amb un nou format de gestió que promou l’autonomia de les persones usuàries.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha reunit amb el president de l’associació ADIEM, Vicent Sanchis, per a presentar els plànols de la reforma que es farà en un habitatge municipal del barri del Poble Nou a tal efecte  Aquesta obra costarà 60.000 euros i s’espera la seua finalització per al proper mes desembre.

Es tracta d’una casa de 139 m2 repartits en 4 plantes construïda a finals del segle XIX i reformada en 1970. El projecte consisteix en reformar l’interior i distribució de la vivenda, l’adaptació del nucli de comunicació vertical preexistent i l’ampliació de buits de façana, canvi de coberta plana a inclinada de teula. A més, es realitzaran actuacions de millora de les condicions d’habitabilitat i estalvi energètic.

Amb aquest nou habitatge i el que es troba en reforma a Tomás Valls, Ontinyent ampliarà d’una a 14 les vivendes per a usos socials des de 2011.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.