NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent licita en el mes de juliol un total de 10 obres públiques per valor d'1.400.000 euros

La licitació i adjudicació de les diferents obres permetrà avançar en la seua execució a partir de setembre.

 L’ajuntament d’Ontinyent ha licitat 10 obres públiques durant el passat mes de juliol per un import total d’1’4 milions d’euros. Dins d’aquestes obres adjudicades es troba la 1ª fase de restauració del Pont Vell, la creació del mur de contenció del Camí de la Font Santa; la consolidació lateral dels camins de “Senda dels Cinc Germans”, “Clariana” i “Molí de Guerola”; les obres de millora de l’urbanització del carrer Tomás Valls; la reforma d’una vivenda municipal al carrer Cantalar de Sant Vicent; el cobriment de l’espai multiusos al col·legi Bonavista; la III fase de la renovació d’infrastructures hidràuliques al barri de La Vila i la reforma de l’enllumenat dels carrers Martínez Valls i José Iranzo.

A més, es troben en fase de publicació i avaluació les obres de millora d’accessibilitat a l’IES l’Estació i el condicionament de l’espai lliure al marge dret del riu Clariano.

La licitació i adjudicació de les diferents obres permetrà avançar en la seua execució a partir de setembre, perllongant-se les mateixes segons els plecs de condicions aprovats en cada cas.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.