NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent amplia el seu eix comercial amb la reurbanització del carrer Pintor Segrelles amb una inversió de 277.000 euros

Una actuació emmarcada al Pla d'Eficiència Urbana 2017/2018 del govern d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de reurbanització del carrer Pintor Segrelles, una actuació emmarcada al Pla d’Eficiència Urbana 2017/2018 del govern d’Ontinyent i que permet ampliar l’eix comercial a l’entorn del carrer Martínez Valls. La intervenció, que suposat una inversió de 277.000 euros ha estat executada als últims 5 mesos.

Les obres, executades per una empresa local, han inclòs actuacions en la xarxa de pluvials, aigua potable, enllumenat públic, pavimentació, mobiliari urbà, xarxa de reg o jardineria. En el tram de referència, Martínez Valls- José Iranzo, s’han ampliat les voreres de 2 a 3 metres, establint el sistema d’aparcament en cordó a cada costat del carril de circulació i a la mateixa cota de la vorera. L’enllumenat penjat a les parets s’ha substituït per fanals ornamentals a conjunt amb les noves instal·lades en la zona, amb un total de 24 LEDs d’alt flux lluminós blanc càlid. L’actuació dóna continuïtat a les millores efectuades pel consistori al carrer Martínez Valls i el seu entorn, recordant també que ha permès atendre a les recomanacions del Pla de Mobilitat Sostenible per transformar els encreuaments del barri de Sant Josep en espais compartits i millorant l’atractiu comercial de la zona i el seu voltant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.