NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia incorpora 80 treballadors amb el programa Avalem Jove de la Generalitat Valenciana

La iniciativa ocupacional té un pressupost d'1.200.000 euros.

Gandia ha incorporat 80 treballadors gràcies al programa “Avalem Jove” de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de combatre l’atur en un sector de la població especialment castigat per la crisi com és la joventut. La iniciativa ocupacional té un pressupost d’1.200.000 euros i es diferencia substancialment a altres posades en marxa amb anterioritat. Durant 12 mesos aquests joves treballaran en l’administració pública per adquirir experiència.

38 nous treballadors municipals s’han incorporat a l’Ajuntament de Gandia sumant-se als 42 que ho van fer divendres passat. En total aquest 80 joves podran treballar al consistori durant tot un any gràcies a les dues subvencions del SERVEF, organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball.

A més, en les properes setmanes Gandia incorporarà també un nou programa baix l’etiqueta “Avalem Experiència” `per a majors de 30 anys.

Per a accedir a aquests programes cal inscriure’s al SERVEF com a demandants d’ocupació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.