NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida acull la Mostra Internacional de Folklore amb balls tradicionals del grup local i el grup Amixi de Boggiasco

El Grup Folklòric "Amixi de Boggiasco" de Gènova va estar tot el cap de setmana de visita per les nostres terres.

A més de l’Encontre Internacional de Batucades, la Fira d’Albaida s’allargava enguany amb més cites culturals i musicals, en aquest cas amb la Mostra Internacional de Folklore i balls tradicionals a càrrec del Grup de Danses d’Albaida i el Grup Folklòric “Amixi de Boggiasco” de Gènova que durant tot el cap de setmana van estar de visita per les nostres terres amb motiu de l’intercanvi entre les dues formacions. La parada a la localitat tenia lloc el diumenge 5 d’agost a la Plaça Major a les vuit de la vesprada on ambdós grups mostrarien la riquesa dels seus balls tradicionals.

Una visita que un dia abans es va desplaçar a Agullent i un dia després ho faria a Ibi en companyia dels grups de danses locals i la seua escola. En aquesta festa de la dansa l’agrupació italiana interpretaria principalment balls de polca amb la música de la guitarra i l’acordió. Les jotes, fandangos i Ú serien les peces elegides per l’agrupació albaidina que actualment la formen 18 membres en actiu.

Pel que fa al grup “Amixi de Bogiiasco” fou fundat en 1975 amb l’objectiu de buscar, mantenir viva i transmetre les tradicions de Liguria, en la costa que s’estén a l’est de Gènova. Compost per 25 balladors, actuen amb els trages regionals típics, establerts sobre la base de documents històrics i referits a la realitat quotidiana entre els segles XVIII i XIX. Des de 1984, organitzen un festival de folklore cada any, dedicat a la memòria del primer president Attilio Vivaldi, amb intercanvi i agermanament amb grups estrangers.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.