NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es posen en marxa els dispositius especials per a les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent i la Fira d'Agost de Xàtiva

Ontinyent i Xàtiva han acollit les seues respectives reunions de coordinació per ultimar els preparatius de les seues festes.

Ontinyent i Xàtiva han acollit les seues respectives reunions de coordinació per ultimar els preparatius de les seues festes, Moros i Cristians i la Fira d’Agost, respectivament.

Al cas de la capital de la Vall es comptarà un dispositiu especial de seguretat i neteja amb 200 persones per atendre la Setmana Gran així com els esdeveniments musicals que es portaran a terme dins del programa “Ontinyent en concert”. Aquest dispositiu reforçarà la seguretat dels espectadors i el trànsit tant als enclavaments on es produisquen aquests esdeveniments i els seus voltants com a la resta del nucli urbà i disseminat per prevenir possibles robatoris. Cal recordar que el passat mes de maig el subdelegat del Govern, José Vicente Herrera, anunciava el reforç a la ciutat amb 12 agents de Policia Nacional durant l’estiu, que ja es troben a la ciutat des del passat mes de juliol. A més, la Guàrdia Civil es reforça amb quatre unitats la vigilància els dies dels actes centrals i la Policia Local dotarà d’una patrulla addicional la vigilància en aquests dies i durant tots els caps de setmana d’agost. Igualment, es disposarà un “punt violeta” en l’accés a la Glorieta els dies 23 i 25 per informar i sensibilitzar al voltant de les agressions sexistes. Respecte a la neteja es demana la col·laboració ciutadana per a fet un ús adequat de papereres i contenidors.

Per altra banda, en la capital de la Costera a la reunió s’ha parlat d’una banda del muntatge, que comença aquest dijous dia 9 exceptuant les atraccions infantils que ho fan abans. El mateix dijous es tallarà la Plaça Espanya per tal de poder efectuar les tasques de càrrega i descàrrega dels participants a la Fira. En tema de seguretat es continua en la línia de l’any passat pel que fa a prevenció, els diferents espais escènics comptaran amb presència policial durant els actes de major afluència, especialment durant el 15 d’agost.

La Fira d’automoció començarà el dia 16 i un dia bans tindrà lloc el seu muntatge, després de la celebració del Trofeu de Velocitat. També s’han repassat altres matèries com la limitació horària per a la música en les atraccions, que haurà de concloure com a tard a les dues de la matinada, així com el Pla d’Emergències i les tasques de senyalització ja que alguns vials de la ciutat es reestructuren durant els dies de Fira. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.